Tarih: 18.10.2019 08:34

Öğrencilere Mesleki Bilgilendirme Semineri Verildi.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Meslek Yüksekokulunda Tolce Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti. Şirket müdürü Tolga Soğucak tarafından Yüksekokul Konferans Salonunda Çarşamba günü Saat:13:30 'da Mesleki Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi.

Yüksek Makine Mühendisi Tolga Soğucak, üniversite hayatından mesleki kariyerine giden yolda nasıl bir süreçten geçtiğini, karşılaştığı zorlukları ve iş hayatındaki başarısını nasıl elde ettiğini anlatırken bir yandan da öğrencilere iş hayatı ile ilgili öğütler ve tavsiyelerde bulundu. Ayrıca asansör sektörü ve bu sektördeki iş fırsatlarıyla ilgili bilgi veren Soğucak, 3+1 eğitim sistemi kapsamında öğretim gören öğrencileri, işyeri eğitimi kapsamında Bursa'da faaliyet gösteren firma ve yeni kurdukları fabrikalarında işyeri eğitimlerini burada yapmaya ve sonrasında birlikte çalışmaya davet etti. 

Elektronik Teknolojisi ve Mekatronik Programı öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen bu seminerin sonunda Yüksekokul müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda, öğrencilere verdiği değerli bilgiler ve öğrenciler sağladığı iş ve işyeri eğitimi olanakları için Tolga Soğucak'a teşekkür ederek, günün anısına sertifikasını verdi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —