Tarih: 29.09.2016 18:05

Ocak Başkanı Caner Anlaş, Öğrencilere Başarılar Diledi.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Caner Anlaş,2016-2017 eğitim-öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Anlaş, mesajında;

“Toplumların geleceklerine iyi bir yön verebilmesi faydalı olabilmesi için gençliğin bilinçli ve milli duygularla yoğrulmuş olarak yetişmesi büyük önem taşımaktadır. Milli ve manevi duygulardan uzak olan gençliğin yozlaşması ve yabancı milletlerin geleneklerini benimsemeleri kaçınılmazdır.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak gençlerimizi milli ve manevi duygular ile yoğrulmuş olarak yetişmesi için üzerimize düşen görevi yapmaya çalışmaktayız.

Ülkü Ocaklarında yetişen bir genç Türk- İslam aleminin bir neferi olarak bilinçlenir.

Gençlik olarak ülkülerimizin olması gerekir. Geleceğe yönelik ülkem ve milletim için ne yapabilirim nasıl faydalı olabilirim diye düşünmek görevimizdir.

Türk – İslam düşmanları içeride ve dışarıda etrafımızı kuşatmış bizi yok etmeyi istemekte ve planlamaktadır.

Türk gençliği her türlü plan ve tuzak içine çekilmektedir. Özellikle televizyon kanallarında yayınlanan dizi, yarışma vb. programlar ile gençliğin beyni uyuşturulmakta, mankurtlaştırılmaktadır.

Türk gençliği olarak uyanık olup, bize kurulan tezgahların farkına varmalıyız. Türkiye Cumhuriyetinin bilgili, ahlaklı, vatansever gençliğe ihtiyacı vardır. Ülkemizin geleceği gençliği gençliğin elindedir.

Başbuğumuz Alpaslan TÜRKEŞ’in dediği gibi; “Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir; Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yabancılığa karşı büyük bir savaş.”

Tüm öğretim görevlilerimize ve öğrencilerimize yeni eğitim – öğretim yılında başarılar dilerim.”dedi.

                                                                                                        




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —