Tarih: 28.11.2016 08:46

O Köpek Sağlığına Kavuştu.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri Kerim Bayraktar, Tarık Kalpakoğlu ve Abdullah Naci Ünsal ile birlikte önceki gün saat 15.00’de belediyeye ait köpek barınağını ziyaret etti.

Burada yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Mehmet Kerman “ Dönem dönem bizlerde yapılan çalışmaları bilgi vermeden, önceden haber vermeden yapılan çalışmaları ve Belediyemizin 24 saat hizmet veren yerlerini habersiz bir şekilde aniden ziyaret ederek, yapılan çalışmaları bizzat yerinde görmek için bugün meclis üyelerimizle birlikte ziyarete geldik.

DAHA ÖNCE SOSYAL MEDYA KONU OLMUŞTU.

Bugünkü ziyaretimiz ilçemizin hemen kenarında bulunan köpek barınağımız, daha önceden sosyal medyada köpek barınağımızın kötü durumda olduğunu söyleyen ve paylaşan vatandaşlarımıza karşı öyle bir şey olmadığını göstermemize rağmen ve barınağımızın içerisinde zor duruma düşmüş yaşlı bir köpeğimizin, ilçemizin kenarında duyarlı bir vatandaşımızın bize bilgi vererek ona sahip çıktık. Belediye olarak köpek barınağımızda misafir ettik. Çok hasta ve yaşlı durumda olan köpeğimizi belediyemizin davet ettiği veteriner her hafta salı günü belediyemizin köpek barınağını ziyaret ediyor. Ve bununla ilgili çalışmaları yapmamıza rağmen yine duyarlı bir vatandaşımızın bu kötü görünümlü ve zor şartlara düşmüş olan ve belediyemiz tarafından sahiplenerek barınağımıza getirdiğimiz bu köpeği sosyal medyada paylaşılmış.

Duyarlı vatandaşlarımızda anında tepki göstererek belediyemizi zor durumda bırakmak istemişlerdir. Biz bunlara karşı böyle olmadığımızı gösterdik. Az önce bahsi geçen köpeğimizde şurada bakımı ve kulak küpesi takılmış durumda, güzel bir hale getirildi. Bu köpeğimiz şuanda bakımlı ve sağlıklı bir duruma geldi. Yaşamaz demişlerdi ve her tarafı kan revan içerisindeydi köpek barınağımıza gelmeden önce. Köylerden ve etraftan atılarak bizim burada bir köpek barınağımız olduğu için çevre köylerden ilçemize bırakılıyor maalesef. Bu şekilde bizde zor durumda kalıyoruz. Âmâ her şeye rağmen bizler duyarlı bir vatandaş olarak hem görevimiz icabı duyarlı bir belediye başkanı olarak, Almanya’dan getirttiğimiz bir ekibi ilçemizde güzel bir şekilde misafir ettik. İlçemizde ve barınağımızdaki köpeklerimizi de kısırlaştırma yöntemiyle ameliyat edilecek bir mekân oluşturduk. Ve Almanya’dan gelen misafirlerimizi ilçemizde bir hafta gibi bir süre misafir ettik. Ve kısırlaştırılmış olan köpeklerimizi doğaya saldık. Yapılması gereken neyse onu yaptık. Bu konu da vicdanen ve köpek sever bir belediye başkanı olarak da bundan rahatız.

Bu günde aniden gelip, burada bir ziyaret ettik. Ben burada görevli olan belediye personelimize teşekkür ediyorum, duyarlılıklarından dolayı. Köpek barınağımızın suları değişmiş, yemleri düzenli bir şekilde veriliyor. Köpeklerimizin yemleri ve yiyecekleri bölgemizdeki askeri birliklerden, lokantalardan ve hastanelerden düzenli bir şekilde her gün yemek artıklarını yedirerek bakımlarını yapıyoruz. Basınımıza duyarlılığından dolayı teşekkür ederim” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —