Tarih: 09.08.2019 09:17

Nice Bayramlara….

Facebook Twitter Linked-in

Dini bayramlarımızın sonuncusu olan Kurban Bayramını milletçe 24 saat sonra idrak etmenin sevinci içindeyiz.

Yarın arife olması nedeniyle mezarlıklar ziyaret edilecek ve evlerde temizlik yapılarak bayrama hazırlık yapılacak. İlçe merkezinde kurulan hayvan pazarında kurbanlıklar satışa sunuldu.

Bayram, Pazar günü sabah İpsala’da 06.57’de kılınacak bayram namazı ile başlayacak. Dargınlar barışacak, küçükler büyüklerin ellerinden öpecek, eş dost ziyaretleri gerçekleştirilecek ve kurbanlar kesilecek. Yetkililer bayram nedeniyle yapılacak yolculuklarda can ve mal güvenliği açısından dikkatli olunmasını istediler.

PROTOKOL 14.00’TE BAYRAMLAŞACAK.
İpsala’da Kurban Bayramının birinci gününde vatandaşların katılımı ile kutlama programı düzenleneceği bildirildi.

İpsala Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 11 Ağustos 2019 tarihinde kutlanacak olan Kurban bayramı aynı gün 14.00'te Cumhuriyet meydanında düzenlenecek olan kutlama programı ile başlayacak.
Konuyla ilgili olarak İpsala Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada “Kamu Görevlileri, Siyasi Partiler ve İlçemiz halkı ile bayramlaşma, bayramın birinci günü 11 Ağustos 2019 tarihinde kutlanacak olan Kurban bayramı aynı gün 14.00'te Cumhuriyet meydanında yapılacaktır. ''açıklamasına yer verildi

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.

www.ipsalahaberleri.com olarak okuyucularımızın mübarek kurban bayramlarını tüm içtenliğimizle kutlar, sağlık huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar dileriz.

Gazetemiz bayram süresince yayınlanmayacaktır. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —