Tarih: 01.10.2017 15:20

“Nasıl bir CHP İlçe Başkanı olacağım?”

Facebook Twitter Linked-in

9 Eylül tarihinde CHP İpsala İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Gazeteci-Yazar Orçun Oğuz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

9 Eylül tarihinde CHP İpsala İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Gazeteci-Yazar Orçun Oğuz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Merkez mahalleler, köy ve beldelerde üye ziyaretlerini sıklaştıran Oğuz, göreve geldiği takdirde nasıl bir ilçe başkanlığı yapacağını da çalışmalarıyla ifade ediyor.
Önceki gün Bayrambey Mahallesi’nde yer alan Buket Yapı Kooperatifi sakinlerini ziyaret eden Oğuz adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Oğuz, “baktık ve gördük ki İpsala’mızın çoğu mahallelerinde, caddelerinde, sokaklarında sulardan geçilmiyor. İstanbul’da yapılması planlanan Kanal İstanbul projesi, İstanbul’da yapılmadan önce Kanal İpsala adıyla İpsala’da yapılmış. Bayrambey Mahallesi’nin Köprü Mahallesi’ne giden bağlantı yollarının deşarj su kanalından hiçbir farkı yok. İlçe Başkanı olduğumuz takdirde, mahallelerde yaşanan sorunları yerinde tespit edeceğiz ve gündeme getireceğiz. Öncelikli hedefimiz yapıcı muhalefet. Yıkıcı olmayacağız. Fakat sokakta olacağız. Sorunları yerinde tespit etmek, çözüm önerilerinde bulunmak birinci hedefimiz olacak. Hem partililerimizin hem de İpsalalı hemşehrilerimizin sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi, halkın partisidir. Göreve geldiğimiz takdirde, halkımızla iletişimimizi en üst seviyeye çıkaracağız. Hiçbir CHP’li kendisini yalnız hissetmeyecek. Etkin ve etkili bir ana muhalefet anlayışı için tüm partililerimizden destek istiyorum. Tüm CHP İpsala İlçe Başkanlığı üyelerimize ve İpsalalı hemşehrilerime saygılar sunuyorum” diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —