Tarih: 29.12.2021 08:52

Mütevelli Heyet Seçimleri Yapıldı.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının 2022 yılı Mütevelli heyeti seçimleri ve muhtarlar toplantısı Pazartesi günü Atatürk Konferans Salonunda yapıldı.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör’ün başkanlık ettiği toplantı; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

2021 yılında gerçekleştirilen yardım ve proje faaliyetleri Vakıf Müdür Vekili Birsen Kötülüketmez tarafından slayt eşliğinde sunuldu.

2022 yılında Mütevelli heyeti seçimlerinde ise köy muhtarlarından Tevfikiye köyü muhtarı Mehmet Doğan yeniden bu göreve seçilirken, mahalle muhtarlarından Esetçe Beldesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nihat Çakır ile Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerinden ise İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Koşan oy birliği ile seçildiler. Toplantı köy ve mahalle muhtarlarımızın talep ve isteklerinin alınması ve ilgili daire amirlerine iletilmesi ile devam etti  

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, Vakıf mütevelli heyeti seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek,2021 yılında görev yapan heyet üyelerine ve tüm muhtarlarımıza çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.

 Kaymakam Güngör, yeni seçilen üyelere ise başarılar diledi.

Toplantıya İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Daire Amirleri, Mütevelli heyeti üyeleri, Köy ve mahalle muhtarları ile STK temsilcileri katıldı. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —