Tarih: 20.10.2016 14:26

Muhtarlar Günlerini Kutladı.

Facebook Twitter Linked-in

Başbakanlığın 19 Ekim 2015 tarihli genelgesi ile kutlanmaya başlanan Muhtarlar günü nedeniyle İpsala’da bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Muhtarlar Günü nedeniyle dün saat 10.00’da İpsala Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Batur tarafından Cumhuriyet meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

KAYMAKAMI ZİYARET ETTİLER.

Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Batur, başkanlığındaki muhtarlar İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir’i, makamında ziyaret ettiler.

İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, bugünün muhtarlar için önemli bir gün olduğunu belirterek tüm muhtarların gününü kutladı mahalle ve köyleri ile ilgili sorunları dinledi.

ÖZDEMİR, MUHTARLARLA BULUŞTU.

İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir,19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle mahalle ve köy muhtarları ile bir restaurantta düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yemekte kısa bir konuşma yapan İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, mahalle ve köy muhtarları ile ilgili Ankara’da İçişleri Bakanlığı bünyesinde bir daire başkanlığı oluşturulduğunu ve muhtarların sorunlarının bu birimden takip edileceğini söyledi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Batur,19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle kutlamalarda bulunan başta İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir olmak üzere herkese teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —