Tarih: 24.03.2017 08:37

Müezzinoğlu,İpsala'daydı.

Facebook Twitter Linked-in

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, 22 Mart Çarşamba günü saat 14.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda İpsalalılarla buluştu.

CUMHUR GÜÇLÜYSE CUMHURİYET GÜÇLÜDÜR

"Cumhur güçlüyse cumhuriyet güçlüdür" diyen Bakan Müezzinoğlu, Cumhuriyet Meydanında halka seslendi.

ALMANYA, HOLLANDA VE AVRUPA BÜYÜYEN TÜRKİYE'DEN KORKUYOR

 Müezzinoğlu, 17 Nisan'dan sonra CHP'nin Atatürk'ün üzerinden geçinemeyeceğini söyledi. "Milletten korkanlar köşesine gitsin, millete inanlar, güvenenler milletin karşısına gelsin. Hizmetleriyle, eserleriyle hedefleriyle gelsin milletin karşısına, milletin vicdanından o anasının ak sütü gibi helal olan oyunu alsın." diyen Müezzinoğlu, şunları kaydetti: "Bunlar milletten korkuyor milletten. Bunlar halktan korkuyor halktan. Dikkat ederseniz hep korku cümleleri vardır. Bunlar gelirse cumhuriyet elden gider. Cumhuriyet elden gitti mi arkadaşlar. Cumhur güçlüyse cumhuriyet güçlüdür. Bunlar gelirse laiklik elden gider. İşte İpsala meydanındayız, laiklik elden mi gitti. Bunlar kendileri korkuyor, milleti de korkak zannediyor. Bu millet korkak olmadığını 15 Temmuz akşamı, sayın Kılıçdaroğlu sana gösteremediyse dünyaya gösterdi, dünyaya. Bak artık bu milletten başladı Almanya korkmaya, başladı Hollanda korkmaya. Komşularımızı saymıyorum. Ama Almanya, Hollanda ve Avrupa büyüyen Türkiye'den korkuyor. 2023 hedefleri olan Türkiye'den korkuyor. Dünyanın en güçlü 10 ekonomisi arasına giren bir Türkiye'den korkuyor. Onlar korkmakta haklı olabilir, büyük Türkiye'den korkabilirler. Onların düzeni bozulabilir. Ama Cumhuriyet Halk Partisi nasıl büyük Türkiye'den rahatsız olur. Nasıl büyüyen, gelişen Türkiye'den rahatsız olabilir. Nasıl milli iradenin, milletin eline geçmesinden rahatsız olabilir."

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, konuşmasının ardından Karpuzlu beldesi ve Sultanköy köyünde vatandaşlarla konuştu ve esnafı ziyaret etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —