Tarih: 14.06.2019 09:09

Misafir Öğrenciler Aslantatar’ı, Ziyaret Etti.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, Bitlis ili, Güroymak ilçesine bağlı Saklıköy ortaokulu öğrencilerini misafir etti.

Yenikarpuzlu beldesi Mustafa Gergin Ortaokulu öğrencilerinin uyguladığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında İpsala’ya gelen 13 öğrenci mektup arkadaşı oldukları öğrencilerle tanışarak Edirne ve ilçelerini tanıma fırsatı buldular.

Yenikarpuzlu beldesi Mustafa Gergin Ortaokulu Fen Bilgisi Öğretmeni Filiz Ulucanlı, Özel Eğitim Öğretmeni Nadire Yıldırım ve İngilizce Öğretmeni Gökçe Tüfekçi, öğrencilerin farklı şehirlerdeki öğrencilerle tanışmaları, paylaşma, yardımlaşma ve empati duygularını geliştirmeleri amacıyla hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yenikarpuzlu beldesi öğrenci ve öğretmenler ile velilerin desteği Bitlis Güroymak Saklıköy ortaokuluna yardım kampanyası düzenledi.

Proje kapsamında gönderilen kırtasiye, kıyafet ve ayakkabı yardımı dışında 13 öğrencinin Bitlis’te aynı yaş grubundaki mektup arkadaşları ile mektuplaşmalarının sağlandığı öğrenildi.

Aynı proje ile sene sonunda Bitlis’ten gelen 13 mektup arkadaşı öğrencinin Yenikarpuzlu beldesine gelerek mektup arkadaşı oldukları öğrencilerle tanıştılar.

Yenikarpuzlu beldesi Belediye Başkan Vekili Göksel Gergin’i de ziyaret eden Öğrenciler daha sonra Kaymakamımız Enis Aslantatar’ı, ziyaret ettiler.

Aslantatar, öğrencilerle hoş vakit geçirdi ve onlara İpsala pirinci hediye etti. Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin örnek bir projenin uygulandığını ve öğrencileri misafir etmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Haber Merkezi

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —