Tarih: 15.04.2022 08:52

Milletvekili Aksal’ın Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Facebook Twitter Linked-in

Hayatını kaybeden TBMM KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal’ın annesi Saadet Aksal, son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir rahatsızlığından ötürü tedavi gören Saadet Aksal, geçtiğimiz akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Saadet Aksal, Edirne Valisi Ekrem Canalp, Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AK Parti MKYK Üyesi Fatma Betül Sayan Kaya, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Sesli, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, siyasi parti yöneticileri, bazı kurum ve kuruluş temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla Yeni Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

Saadet Aksal...

Saadet Aksal; Keşan halkından Ümmüş ve İsmail Coşkun’un kızları, Mustafa Aksal’ın eşi, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Nadire Uslu ve Fehmi Aksal’ın anneleri, Esra Aksal ve merhum Nurettin Uslu’nun kayınvalideleri, Öktem Uslu’nun anneannesi, Mehmet Selim ve Eylül Naz Aksal’ın babaannesi idi.

(Haber-Foto: İlker GÜREL-Gündemsaros)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —