Tarih: 08.03.2019 10:19

Millet İttifakının Tanıtım Toplantısı Yapıldı.

Facebook Twitter Linked-in

CHP ve İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet ittifakının ortak adayı Abdullah Naci Ünsal için düzenlenen tanıtım toplantısı çarşamba günü Belediye Düğün Salonunda yapıldı.

CHP ve İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet ittifakının ortak adayı Abdullah Naci Ünsal için düzenlenen tanıtım toplantısı çarşamba günü Belediye Düğün Salonunda yapıldı.

Saat 12.00’de başlayan Millet İttifakı Adayı Abdullah Naci Ünsal’ın aday tanıtım törenine İYİ PARTİ Kurucusu ve GİK Üyesi Mehmet Tolga Akalın, GİK Üyesi, Prof.Dr. Mehmet Akalın, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, İYİ Parti Edirne Milletvekili ve T.B.M.M. Grup Başkanı Orhan Çakırlar,   Edirne Belediye Başkanı ve Adayı Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, İYİ Parti Lalapaşa Belediye Başkan Adayı Bülent Şahinşah, Havsa Belediye Başkanı ve Adayı Oğuz Tekin, Uzunköprü Belediye Başkan Adayı özlem Becan,Keşan Belediye Başkan Adayı Mimar Şenol Yalı, Beyendik Belediye Başkan Adayı Muhammet Örnek, Kırcasalih Belediye başkan Adayı Hüseyin Tütüncü, Yenimuhacir Belediye Başkan Adayı Recep Ordu, İYİ Parti İpsala İlçe Başkanı Murat Uzun, CHP İpsala İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş, CHP İl genel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, İYİ Parti İL Genel Meclis üyesi adayları, İYİ Parti İl ve ilçe örgütü, CHP İl ve İlçe örgütü ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Toplantının başında Millet İttifakı olarak salonu dolduran katılımcılar, İzmir Marşını hep bir ağızdan söyledi.

Toplantıda yapılan konuşmalarda İpsala’da millet ittifakının adayının Abdullah Naci Ünsal olduğu ifade edildi.

Aday Tanıtım töreninden sonra, başta CHP ve İYİ Parti yöneticilerinin katılımıyla kortejle birlikte İYİ Parti Seçim ofisinin açılış töreni gerçekleşti. Açılışın ardından İYİ Parti ve CHP’li yöneticiler ilçede Pazar yerini ziyaret edip esnafa hayırlı işler dileklerini sundular.

Haber Merkezi

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —