Tarih: 29.06.2015 17:45

Meriç Kaymakamı Karaman,Pazaryolu Kaymakamlığına Atandı.

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Mülki İdare Amirleri 2015 kararnamesi, 28 Haziran 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kararnameye göre, Meriç Kaymakamı Mehmet Nurullah Karaman 3. Derece Kadrolu Pazaryolu Kaymakamlığına, Lalapaşa Kaymakamı Mehmet Durgut ise Kürtün Kaymakamlığına atandı. Edirne’ye bağlı diğer  ilçelerin kaymakamlarında herhangi bir atama yapılmazken, Edirne Vali yardımcılıklarında atamalar gerçekleşti, Edirne Valiliği Kaymakam adaylarında da atamalar yapıldı.

Kararnameye göre; 1. Derece Kadrolu Çankırı Vali Yardımcılığına Edirne Vali Yardımcısı Nedim Özırmak, 1. Derece Kadrolu Edirne Vali Yardımcılığına Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Karslıoğlu, 1. Derece Kadrolu Edirne Vali Yardımcılığına Gemlik Kaymakamı Cahit Işık,1. Derece Kadrolu Mersin İl Hukuk İşleri Müdürlüğüne Edirne İl Hukuk İşleri Müdürü Haluk Nuri Ballı, Adana Kaymakamlığına Edirne Valiliği - Kaymakam Adayı İsa Karaaslan, İhsan Gazi Kaymakamlığına Edirne Valiliği - Kaymakam Adayı Ömer Faruk Yılmaz atandı. 
 Öte yandan, İpsala eski kaymakamı ve Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman da 1. Derece Kadrolu Mersin Vali Yardımcılığına atandı.
 KEŞAN KAYMAKAMI BEKİR DINKIRCI 4. YILINA GİRECEK
30 Ağustos 2012 tarihinde Keşan Kaymakamlığı görevine atanan Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ise 1 ay gibi bir süre sonra Keşan’daki görevinin 3. yılını doldurarak 4. yılına girecek.
2000’li yıllarda Keşan’da görev yapan Kaymakamlar arasında 2006-2009 yılları arasında görev yapan Kaymakam Abdülkadir Karataş Keşan’da 3 yıl süreyle görev yapmış, diğer Kaymakamların ise 1 ila 2 yılı geçen sürelerde tayinleri çıkmıştı. Karataş’tan sonra Dınkırcı da Keşan’da 3 yıldan fazla görev yapan kaymakamlar arasına girecek.(Volkan Gazetesi)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —