Tarih: 10.01.2020 09:35

Mecliste Yılın Toplantısı Yapıldı.

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Teşkilatı yılın toplantısına katılarak meclise çalışmalarında başarılar diledi.

İpsala Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı 7 Ocak Salı günü saat 18.00’de İpsala Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal başkanlığında gerçekleşti.

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’ın eksiksiz katılım sağlayan belediye meclis üyelerinin yeni yılını kutlamasıyla başlayan Meclis Toplantısı’nda daha sonra gündem maddelerine geçildi.

İlk olarak, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 30/12/2019 tarih ve 632 sayılı yazısına istinaden 1 adet dilekçenin görüşülerek İmar Komisyonu’na havale edilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis, Haziran ayında tatil yapacak

Meclis Toplantısı’nın 2’nci maddesinde; Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 26/12/2019 tarih ve 439 sayılı yazısına istinaden 2020 yılının Haziran ayı, Meclis tatil ayı olarak belirlendi.

Sözleşmeli personel ücretlerine 2020 yılı için 5,49 zam

3’üncü maddede yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 26/12/2019 tarih ve 1631 sayılı yazısına istinaden 2020 mali yılında çalıştırılacak tam zamanlı sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi; meclis üyelerinin ilgili genelgeyi incelemesinin ardından Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’ın tam zamanlı sözleşmeli personel ücreti için yüzde 5,49’luk zam teklifini önermesiyle madde oy birliğiyle kabul edildi.

Canlı müzik yapacaklardan bin 200 TL ücret alınacak

Meclis Toplantısı’nın devamında, Zabıta Amirliği’nin 30/12/2019 tarih ve 1649 sayılı yazısına istinaden canlı müzik belge ücretinin belirlenmesi maddesi; canlı müzik yapacak olan esnaflardan bin 200 TL ücret alınması oy birliğiyle kabul edildi.

İpsala Belediyesi’nin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.

AK PARTİ’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti İpsala İlçe Teşkilatı Belediye Meclisini ziyaret ederek yeni çalışma döneminin hayırlı olması dileğinde bulundu.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”Bu akşam yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber yılın ilk Belediye Meclisi toplantısına katıldık.

İpsala Belediye Başkanı Sayın Abdullah Naci Ünsal’a, Belediye Meclis üyelerine başarılar diledik. Partimiz Meclis üyeleri ile durum değerlendirmesi yaptık. İpsala’mıza yapılacak hizmetlerin hayırlı olmasını diliyoruz ”dedi.(Haber Merkezi)

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —