Tarih: 12.04.2019 09:46

Mazbatalar Verildi.

Facebook Twitter Linked-in

Başkanlar Koltuklarına Oturdu.

31 Mart seçimlerinden sonra itiraz süreçlerinin de sonuçlanması ile mazbatalarını alan Belediye Başkanları, Belediye Meclisi Üyeleri, İl Genel Meclisi ile köy ve mahalle muhtarları mazbatalarını alarak iş başı yaptılar.

Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay ve Belediye Meclis Üyelerinin mazbatalarını alıp göreve başlamalarından sonra Esetçe Beldesi Belediye Başkanı Cemal Deniz ve İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal mazbatalarını alarak göreve başladı.

DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

İYİ Parti-CHP Millet ittifakı İpsala Belediye Başkan Adayı Abdullah Naci Ünsal önceki gün mazbatasını alarak başkanlık makamına oturdu 

 2019 Mart Mali İdareler yerel seçimlerinde 80 oy farkla İpsala’nın yeni Belediye Başkanı olan Abdullah Naci Ünsal ve beraberinde belediye meclis üyeleri Çarşamba günü seçim kuruluna giderek mazbatalarını aldı.

Devir teslim törenine CHP ve İYİ Parti Edirne Milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu, Orhan Çakırlar, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ile İYİ Parti il Başkanı Ekrem Demir ile çok sayıda davetli katıldı.

Seçim Kurulundan mazbatasını alan Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ve beraberindekiler Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sundular.

KURBAN KESİLDİ, DUA EDİLDİ.

Mazbata töreninden sonra İpsala Belediyesi önünde belediye başkanı Abdullah Naci Ünsal için karşılama töreni düzenlendi.

 Kurban kesiminin ardından okunan dualarla belediye personeli ve vatandaşlar tarafından tebrik edilen Ünsal’ı makamında önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Kerman, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Ogün Kurt, Menderes Şenkol, Aykut Özduman ve Mediha Saygılı, AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Ak Parti İpsala Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Eker, Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Tekin karşıladı.

KERMAN,”İPSALA İÇİN YARDIMA HAZIRIZ”

 Önceki dönem İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, yeni belediye başkanı Abdullah Naci Ünsal’ı çiçek ile karşılayarak başkanlık makamını devretti.

 Kerman, devir teslim töreninde “ Amacımız İpsala’ya hizmet etmek. Biz her konuda İpsala için yardıma hazırız. Zaten içerinde belediye meclis üyelerimizde var. Hepsi deneyimli onlardan da bu konuda tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diyerek Ünsal’a çiçek takdim ederek başkanlık görevini devretti.

Teşekkür eden belediye başkanı Abdullah Naci Ünsal, önceki dönem belediye başkanı Mehmet Kerman ve beraberinde Ak Parti İpsala ilçe heyetini kapıya kadar uğurladı. Basına bir açıklama yapan Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal; “ Hayırlısı ile mazbatamızı aldık. Allah utandırmasın. Öncelikle destekleri için aileme, millet ittifakı teşkilatı arkadaşlarımıza ve tüm sevdiklerime sonsuz teşekkürler” dedi. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —