Tarih: 10.09.2021 08:50

Madeni Yağ Alırken Dikkat Edelim

Facebook Twitter Linked-in

20 yıldır İpsala'da Ticaret yapan İlkdoğmuş Ticaretin sahibi Ayhan İlkdoğmuş madeni yağ konusunda uyarılarda bulundu.

İlkdoğmuş,"yeni girdiğimiz madeni yağ ve antifiriz sektöründe 3-4 aydır satışlarımız devam ediyor. Bu zaman zarfında şunu fark ettik kalitesiz orijinal olmayan yağın diğer adı spot yağ olmuş. Sayın müşterilerimiz çok dikkat etmeleri gerekli aksi takdirde araçlarında kullandıkları yağ asla orijinal ürün olmayabilir. Spotçuların pazarlama taktiği şöyle "elimizde eski tarihli yağ var çok fazla almıştık nakite çevireceğiz ürünümüz orijinal deyip satmaya çalışıyorlar.

Fakat bidonu eline alınca ve karşılaştırınca orijinal ürün olmadığı hemen anlaşılıyor bidonların üzerindeki seri nolar net değil sayılar iç içe girmiş elinle bile silsen seri nosu siliniyor kapaklarındaki baskılar ve yazılar çok farklı bidonların üzerindeki firmanın yapıştırdığı etiketler helogramlı ve asla kabarık değildir.

 Distribütörlerin bize 305 liraya yazdığı yağı onlar 220 tl ye vermeye çalışıyorlar. Bir iki yıllık yağ eski tarihli olduğu için ucuz satıyorlar diye düşünmeyin bugün yemeklerde kullandığımız Ayçiçek yağı bile iki yıl son kullanma tarihi var madeni yağda ise bu süre beş yıldır lütfen bu konuda uyanık olalım.

 İnternetten ise kesinlikle yağ almayalım alırsak ta firmaların kendi sitelerinden alabiliriz şunu sakın unutmasın müşterilerimiz "kaliteli ürünü ucuza satın alamazsınız çünkü kaliteli ürün asla ucuza üretilemez “dedi. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —