Tarih: 28.11.2016 17:31

LOTUS EDİRNE'DE AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Yaşar Atlı Plaza’da bulunan Lotus Güzellik Merkezinin açılışını  2010 Best Model Azerbaycan birincisi manken ve oyuncu Günay Musayeva tarafından açıldı.

Açılışa Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ak Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, Balkan Gazeteciler Federasyonu Başkanı Ali Soydan, Manken Günay Musayeva, Ali Soydan'ın annesi ve bir çok davetli katıldı. Açılış kurdelesi kesilmeden önce ise dans gösterileri ve mankenlerin yürüyüşü ile görsel sunum gerçekleşti.

Açılış öncesi konuşan Ak Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe " Gerçekten Ali Bey'i tebrik ediyoruz. Güzel bir açılış, güzel bir salon. Edirne’miz' hayırlı olsun. Ali Bey ilklerin adamı oldu. İnşallah bunda da ilkleri gerçekleştirip Edirne'ye güzel hizmetler sunacak. Allah bol kazanç temin etsin. Dünya barışına da faydalı olur inşallah" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan " Arkadaşlar bakınız Edirne ilklerin şehridir. Ali  arkadaşımızda öyle. Bir güzellik merkezinin dünya barışına nasıl hizmet edeceğini bugün hep beraber öğreniyoruz. Tebrik ediyorum. Gerçekten Ali'yi çok eski tanırım. Hep bugüne kadar farklı şeyleri, olmayanları denemiştir. Bu büyük bir medeni cesaret ve kendine güven örneğidir. Bunda bazen başarılı olursunuz, bazen olmazsınız. Bu çok önemli bir ayrıntı değildir. Ama önemli olan deneyebilmek ve o ilk adımı atabilmektir. Ali'nin böyle ilk adımları çoktur ve çoğunda da başarılı olmuştur. Bu konuda da başarılı olacağını düşünüyorum. Öncelikle Edirne'nin barışına ardında da dünya barışına katkısı olacağına kesinlikle eminim. Hayırlı olsun Allah bol kazançlar versin, nicelerini açmayı temenni ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleşti. Daha sonra güzellik merkezindeki bakım bölümleri katılanlara ve basın mensuplarına uygulamalı olarak gösterildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —