Tarih: 14.11.2016 12:56

Liderliği Son Dakika Golü Getirdi

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Spor Pazar günü oynadığı Osmanlıspor maçından son dakikada bulduğu golle 3-2 galip ayrılırken liderlik koltuğuna oturdu

 Oynadığı son 3 karşılamayı da galibiyetle tamamlayan İpsala Spor, Edirne Murat Kayasöken Süper Amatör Ligi lideri 18 Kasım Kurtuluşspor’un Keşanspor 1959’a 1-0 mağlup olmasıyla liderlik koltuğuna oturdu. İpsala Spor’u liderlik koltuğuna oturtan goller Hüseyin Kurt (2) ve Süleyman Esen’in ayağından geldi.

İpsala Spor Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Akalın maç sonu yaptığı açıklamada; son 3 mücadeleden de galibiyetle ayrılmalarından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Bu hafta ayrıca takımımız bu galibiyet ile liderliğe yükseldi.  Gelecek haftalarda da kazanarak bu yerimizi korumak isteriz. Ben şahsım ve yönetim kurulumuz adına başta teknik direktörümüz Osman Erden olmak üzere, bütün futbolcu kardeşlerimizi bugün kazandıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum, ayrıca bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kerman ile cefakar taraftarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

İpsala Spor Yönetim Kurulu 2. Başkanı Hüseyin Seren de maç sonunda yaptığı açıklamada; “bugün kendi sahamızda güçlü rakibimiz; Osmanlı Spor karşısında iyi bir oyun sergileyerek 3 puanı son dakika golüyle aldık. Bu galibiyet ile hakkımız olan liderliğe yükseldik. Ben ayrıca bu hafta maçımızı yöneten hakem triosunu da, iyi bir performans sergilediklerinden dolayı tebrik ederim.

Bütün futbolcu kardeşlerimi, hocamız Osman arkadaşımı canı gönülden kutlarım.

Haftaya Kirişhane Spor ile Edirne'de Saraçhane 1 nolu statta karşılaşacağız. İnşallah Allah'ın izniyle bu maçımızı da alıp galibiyet serimizi sürdürmeyi istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —