Tarih: 19.08.2015 19:05

Lalapaşa'da Festival İptal Edildi.

Facebook Twitter Linked-in

Lalapaşa’da bu yıl 19.ncusu yapılması planlanan festivalin son günlerde artan terör olayları nedeniyle iptal edildiği açıklandı.

19’uncu Geleneksel Lalapaşa Festivali 20-22 Ağustos tarihlerinde yapılacak ve etkinlikler kapsamında ünlü ses sanatçısı Baha 22 Ağustos akşamında konser verecekti. Festival 20 Ağustos günü Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak sonra ise Edirne Belediye Bandosu tarafından konser verecekti. İptal edilen festivalin ikinci gününde de sünnet şöleni düzenlenecekti. Son gün ise ilk olarak ses sanatçısı Elif Avcı ardından ise ünlü sanatçı Baha konseri gerçekleştirilecek ve festival sona erecekti. Ancak 19.su yapılacak festival artan terör olayları nedeniyle iptal edildi.

Lalapaşa Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; 20-22 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan 19'uncu Geleneksel Lalapaşa Festivali ülkemizde yaşanan ve hepimizi derin bir üzüntüye boğan terör olaylarından dolayı iptal edilmiştir. Hayatını kaybeden şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diler geride kalanlara sabır dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.”denildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —