Tarih: 07.04.2019 14:55

Kütüphaneye Ziyaretçi Akını..

Facebook Twitter Linked-in

Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphane Haftası nedeniyle İpsala İlçe Kütüphanesi ziyaretçi akınına uğradı.

İpsala Düşünce Etkinlikleri Akademisi (İDEA) üyeleri 55.Kütüphane Haftası nedeniyle İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti. İpsala İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin’in de katıldığı etkinlikte 100 İDEA üyesine öğretmenler eşlik etti.

 Etkinlikte kısa bir konuşma yapan İpsala İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin’in, İDEA üyelerine kitap okumanın ve kütüphaneden faydalanmanın öneminden söz etti.

Engin konuşmasında  “İpsala Düşünce Etkinlikleri Akademisi üyeleri sizler zaten İDEA üyesi olarak kitap okumanın faylarını biliyorsunuz. Eminim ki birçoğunuz ilçe halk kütüphanemizden faydalanıyor ki bir örneği de şuanda aramızda bulunan arkadaşınız Yağmur Boran burada. 55. Kütüphaneler haftasında gerçekleştirilen etkinlikte kendisi en çok kitap okuyan genç kategorisinde dereceye girmiştir. Bu nedenle kendisini bir kez daha terbi ediyoruz.

 Çok kitap okursak anlama yeteneğimiz daha güçlü olur ve kendimizi daha düzgün cümleler ile ifade edebiliriz. Kitap okuma alışkanlığımızı kazandırmalı ve devam ettirmeliyiz. İleride aile olduğunuzda bu alışkanlığı çocuklarınıza da aşılamalısınız. Çünkü ağaç yaşken eğilir. Sizlerde daha çok gençsiniz önünüzde başarılı adımlar atabileceğiniz zamanlar var. Hayata başarılı adımlar atabilmeniz için bol, bol kitap okuyunuz ve burada bulunan ilçe halk kütüphanemizden faydalınınız. Unutmayınız ki, başarılı olmanın ilk şartlarından biri kitap okuyarak kendini geliştirme ve yetiştirmedir “dedi.

İpsala ilçe Halk Kütüphane Sorumlusu Esra Coşkun ise İDEA üyelerine ve tüm katılımcılara gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ istediğiniz her zaman kütüphanemize gelip faydalanabilirsiniz. Burada her türlü kitaptan yaralanabilirsiniz” dedi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —