Tarih: 27.06.2022 13:38

Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Diyanet Vakfı yurda giriş yapan gurbetçilere ikramlarda bulunuyor

Türkiye Diyanet Vakfı yurda giriş yapan gurbetçilere ikramlarda bulunuyor Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) görevlileri, İpsala Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan gurbetçilere ikramlarda bulunuyor.

Sınır kapısından geçenler vakfın ikram aracından su, meyve suyu, çay, bisküvi alabiliyor. İsteyen gurbetçiler de aracın yanında kurulan çadırda dinleniyor. Edirne Müftüsü ve TDV Edirne Şube Başkanı Alettin Bozkurt, vatanlarına gelen gurbetçi vatandaşları karşıladıklarını söyledi. İpsala Müftülüğü kurban bağışları ile ilgili olarak bir duyuru yayınladı.

Müftülük yayınladığı duyuruda "Vekaletle Kurban Bağışlarınız için İpsala İlçe Müftülüğümüze Bekliyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak Kurbanlarınızı iyilik yolunda yarım asra yakın tecrübemizle ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Kurban bağışlarınızı, bagis.tdv.org adresinden, mobil bağış uygulamamızdan, Banka/PTT şubelerinden ve İpsala İlçe Müftülüğümüzden, Cami görevlilerimizden yapabilirsiniz.

Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla vekalet yoluyla kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlar için; Yurt içinde vekâletle kurban kesim bedeli 2.250 TL, Yurt dışında vekâletle kurban kesim bedeli ise 1.800 TL olarak belirlendi. Bugünden itibaren vatandaşlarımızın kurban vekaletlerini alıyoruz. Rabbim kabul eylesin"denildi.Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —