Tarih: 03.04.2019 10:28

Köy ve Mahalle Muhtarları Belli Oldu.

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçiminin kesin olmayan sonucuna göre İpsala merkez ve belde mahalleleri ile köy muhtarlıklarında yeni yüzler dikkat çekti.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçiminin kesin olmayan sonucuna göre İpsala merkez ve belde mahalleleri ile köy muhtarlıklarında yeni yüzler dikkat çekti.

İpsala merkez ve belde mahalle muhtarlıkları ile köy muhtarlıklarına aday olanlar, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi'nde kıyasıya yarışa girdi. Yapılan seçimlerin ardından açıklanan  kesin olmayan sonuçlara göre, İpsala merkez ve belde mahalleleri ile köy muhtarlarından 12 muhtar yer değiştirdi.

MERKEZ MAHALLE MUHTARLARI 1 KİŞİ KAYBETTİ.

İpsala Merkezinde bulunan 6 mahallenin 5’inde Kapucu mahallesinde Aydın Ediz, Saraçilyas Mahallesinde Neccar Naci Batur, Bayrambey mahallesinde Ayhan Selvi, Bozkurt mahallesinde Hüseyin Gökçe, Fatih Mahallesinde Recai Çotuk yeniden seçilirken, Köprü Mahallesi muhtarı Mahmut Ercan’ın yerine Hasan Bayraktar seçildi.

YENİ KARPUZLU’DA 3 MUHTAR YENİDEN SEÇİLDİ.

Yenikarpuzlu beldesinde 3 mahalle muhtarı seçimleri kazanarak rahat bir nefes aldılar. Fevzi Çakmak Mahallesinde Erkan Atalay, İnönü Mahallesinde Ertan Savran ve Gazi Mahallesinde Mehmet Ali Dalkıran yeniden bu göreve seçildiler.

ESETÇE’DE 2 MUHTAR KAYBETTİ.

Esetçe beldesinde 2 muhtar seçimi kaybederken 1 muhtar yerini korudu. Atatürk Mahallesinde Osman Çetin’in yerine Hamit Meriç, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı İbrahim Özkaya’nın yerine Zeynel Güneş seçilirken, Atatürk Mahallesi muhtarı Nihat Çakır yerini koruyan tek muhtar oldu.

12 KÖYÜN MUHTARI DEĞİŞTİ.

20 köyün bulunduğu İpsala’da 12 köy muhtarı değişirken,8 köy muhtarı yerini korudu. Yeni muhtarların isimleri şöyle;

Hacıköy Cevdet Kurt,Turpçular Kıyas Bayır,Sarıcaali köyü Bahattin Kaya,Balabancık Mustafa Gürler,Hıdırköy Fikret Karaman,Yapıldak Naim Serin,Paşaköy Şaban Bilir,Sarpdere Hasan Dal,Pazardere Şakir Balcı,İbriktepe Nurdoğan Akgün,Karağaaç Seyfettin İlkdoğmuş, Aliçopehlivan Güven Aslan

YERİNİ KORUYAN MUHTARLAR

Kocahıdır köyü Rüstem Önal, Tevfikiye Mehmet Doğan, Korucuköy Ali Ergül, Sultanköy Ahmet Kılıç, Koyuntepe köyü Ömer Kayan, Kumdere köyü Hüseyin Karataban, Küçükdoğanca köyü Remzi Saygı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —