Tarih: 04.12.2017 17:26

Köprü Mahallesi Yolu Asfaltlandı.

Facebook Twitter Linked-in

Köprü Mahallesi sakinleri yıllar sonra ilk defa yollarının asfalt olmasının sevincini yaşıyorlar.

İlçemizde devam eden altyapı çalışmalarında bozulan ve yağışlı havalarda vatandaşların büyük olumsuzluklar yaşadığı Köprü Mahallesi  ve Bayrambey Buket Sokak yolunda asfalt serimi tamamlandı.

1 Aralık Cuma günü Köprü Mahallesi’nde gerçekleşen yol zemini düzenlemelerinin ardından Belediye Meclis Üyeleri Kerim Bayraktar, Suat Batı,Yusuf İder ve vatandaşların katılımıyla dualar eşliğinde kurban kesilerek asfalt serimine başlandı.

Cuma günü başlayan ve haftasonu da devam eden asfalt çalışmalarında Belediye Başkanı Mehmet Kerman, yemek yemeden ve ara vermeden ayakta atıştırarak çalışmaların başındaydı.

Kerman,küreği eline alıp işçilere yardım etti.

Mahallelerinde asfalt çalışmalarını ilgiyle takip eden vatandaşlar, kendilerini toz, toprak ve çamurdan kurtardığından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Kerman’a teşekkürlerini ilettiler.

Belediye Başkanı Mehmet Kerman yaptığı açıklamada, İlçem hizmetlerin en iyisini, en güzelini hak ediyor. Bizler de gece,gündüz demeden ilçemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Havaların müsait olmasıyla Asfalt çalışmalarımızı Köprü Mahallesi ve Bayrambey Mahallesi’nde sürdürdük. İlçemizin yollarını ve kaldırımlarını yenilemeye devam edeğiz.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —