Tarih: 08.08.2022 08:56

Kılıçdaroğlu Bugün Edirne'de

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 9 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek grup toplantısı için Edirne'ye bir gün öncesinden gelerek Balkan Türkleri dernek başkanları ile bir araya gelecek….

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 9 Ağustos Salı (Yarın)  günü gerçekleştirilecek grup toplantısı için Edirne'ye bir gün öncesinden gelerek Balkan Türkleri Dernek Başkanları ile bir araya gelecek.
CHP'nin Salı günü Erzurum'dan başlayan grup toplantılarının ikincisi 9 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek. Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bununla ilgili Edirne programı belirlendi.      
Kılıçdaroğlu, 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü 15.45'te Ankara'dan İstanbul'a hareket ettikten sonra karayolu ile Edirne'ye gelecek. 
Saat 19.30'da Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Gelibolu'daki Balkan Türkleri Dernek Başkanları ile Lalezar Tesisleri'nde  bir araya gelecek.
CHP Genel Başkanı 9 Ağustos Salı günü saat 10.00'daki ayçiçeği tarlası ziyaretin ardından saat 11.00'de Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'ndeki MYK Toplantısı'na katılacak.
Atatürk Kültür Merkezi'ndeki grup toplantısı ise saat 13.30'da başlayacak ve Kılıçdaroğlu gündeme ilişkin konuşma gerçekleştirecek.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 17.00'deki esnaf ziyaretinin ardından İstanbul'a hareket edecek.

CHP TEŞKİLATI DAVETİYE DAĞITTI

CHP İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş ve İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Aliş, Salı günü Edirne’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile yapılacak olan grup toplantısının davetiyelerini köy ve mahalle muhtarları ile STK temsilcilerine teslim etmeye başladılar. Hudut Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —