Tarih: 01.12.2023 13:47

Keşan’da Dekoratif El Sanatları Ahşap Boyama Süsleme Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Facebook Twitter Linked-in

Keşanlı kadın girişimci aynı zamanda usta öğretici Gözde Makinaci, Keşan Kipa AVM aile kulübünde Keşan Halk eğitim merkezi bünyesinde MEB onaylı sertifikalı Dekoratif el sanatları ahşap boyama süsleme kursu hizmet vermeye başladı.

Usta öğretici Gözde Makinaci sözlerine şöyle devam etti;

Aile Kulübü’nde açılan Dekoratif El Sanatları Ahşap Boyama Süsleme Kursu, kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Kurs kapsamında kadınlar hem eğitim görüyor hem de birbirinden güzel eserler meydana getiriyor. Haftanın 5 günü kursa gelen kadınlar, günün stres ve sıkıntısını ahşap üzerine yaptıkları desenleri boyayarak atıyorlar.

KADINLARIMIZ KURSUMUZA YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

Kursa ilişkin açıklamada bulunan Gözde Makinaci Aile Kulübünde  açılan Dekoratif el sanatları ahşap boyama süsleme kursuna çok sayıda kursiyerimiz katılıyor. Kursumuza talep gün geçtikçe artıyor. Haftanın 5 günü olmak üzere kursiyerlerimize eğitim veriyoruz. Kursiyerlerimize; dekoratif ahşap boyama teknikleri, süsleme tekniklerini öğretiyoruz. Kadınlarımız, kursumuza yoğun ilgi gösteriyor. Evdeki boş zamanlarını gelip burada değerlendirerek hem meslek sahibi oluyor. Bunun yanında günün stres ve sıkıntısını gelip burada bir şeyler yaparak atıyorlar. Kursiyerlerimiz burada aile ortamı içerisinde hoş ve güzel vakit geçiriyorlar. Bizler de eğitmenler olarak kursiyerlerimize elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Kursumuza katılmak isteyen tüm kadınlarımızı da bekliyoruz” şeklinde konuştu. Haber-Fotograf: Nur Kurt




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —