Tarih: 13.05.2020 13:05

Keşan Belediyesi'ne 15 Milyon Tl Hükümet Desteği

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Milletvekili Dr. Fatma Aksal; “Bizlere güvenen vatandaşlarımızın bu güvenini boşa çıkarmayarak; 13 AYDA KEŞAN’A HÜKÜMET KANALIYLA 15 MİLYON TL HİBE YATIRIM KAZANDIRDIK. Bu daha başlangıç, AK Belediyecilikle hizmetlerin devamı gelecek”

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Belediyesi’ne hibe edilen Konteyner Yıkama ve Dezenfekte Aracı teslim töreninde yapmış olduğu konuşmada sadece 1 yılda Keşan belediyesine hükümet kanalıyla 15 milyon TL hibe yatırım kazandırdıklarını ve AK Belediyecilikle hizmetlerin devam edeceğini söyledi.
AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal törende yaptığı konuşmada seçimlerde iktidar belediyeciliğin öneminden bahsettiklerini, Keşan halkının desteği ve güveni ile bunu başardıklarını belirterek, seçimde Keşan halkına verdikleri sözleri fazlasıyla yapmaya devam edeceklerini ifade etti.
Aksal yaptığı konuşmada “Ramazan’ımız bu yıl biraz buruk geçiyor. İnşallah önümüzdeki yıl Ramazan’ı daha da güzel şekilde kutlayacağız. Biz, ülkemiz, Edirne’miz ve Keşan’ımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Keşan Belediyemize Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan hibe olarak Konteyner Yıkama ve Dezenfekte Aracı kazandırdık.13 aydan beri Keşan Belediyesi AK Parti’de. Göreve gelmeden önce Keşan için gece gündüz demeden çalışacağımızı söylemiştik. Vatandaşlarımızdan bu konuda bizlere destek vermelerini ve güvenmelerini istemiştik. Onların bizlere duyduğu bu güvenlerini boşa çıkarmayarak; Keşan’a belediye ve hükümet eliyle 1 yılda yaklaşık 15 milyon hibe yatırım kazandırdık. Bunlar arasında Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkısıyla en değerlilerimizden olan gençlerimiz için yüzme havuzu projemizi yapıyoruz. Stadımızı yeniliyoruz. Kunduracılar Çarşımızı Keşan’a yakışan bir çarşı haline getiriyoruz. Artı Çarşı’yı Keşan’a kazandırdık, Müze de kazandırıyoruz. Bunlar sadece bir başlangıç. AK Belediyecilikle hizmetlerin devamı gelecek.
Cumhurbaşkanımız Edirne’ye çok kıymet ve değer veriyor. Edirne’ye birçok hizmet sağladı ve devamı gelecek. Keşan için istediğimiz tüm taleplerin karşılığını aldık.” dedi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —