Tarih: 30.03.2018 10:59

Kerman, “İpsala’yı yıldızı parlayan bir ilçe yapacağım”

Facebook Twitter Linked-in

Keşan FM’de, her hafta çarşamba günleri yayınlanan ve yerel gündemin dikkat çeken konularının canlı yayında konuşulduğu “Bunu Konuşalım” programının dünkü konuğu, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman oldu.

Keşan FM’de, her hafta çarşamba günleri yayınlanan ve yerel gündemin dikkat çeken konularının canlı yayında konuşulduğu “Bunu Konuşalım” programının dünkü konuğu, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman oldu.
Cavit Deniz ile Nilüfer Erk Oğuz’un birlikte sunduğu program, saat 13.30’da başladı.
Göreve geldiği günden beri hayata geçirdiği projeleri anlatan Kerman, zaman zaman İpsala halkından gelen soruları da yanıtladı.
Fuar alanın yanında hobi bahçesi yaptıklarını ve bahçeleri yarın vatandaşa dağıtacaklarını dile getiren Mehmet Kerman, herkesin hobi bahçesine sebzesini meyvesini ekebileceğini söyledi.
İpsala Belediyesinin bu kadar çok yatırımı hangi parayla yaptığı konusunun birçok kişi tarafından merak edildiğini kaydeden Başkan Kerman, “Herkesin merak ettiği konu İpsala bu kadar hizmeti nasıl alıyor. Yaptığımız kanalizasyonun yarısını devlet, yarısını belediye ödüyor. Belediyemizin hesaplarında parası da var. Para var harcamaya yer bulamıyor.” dedi.
“MESAİM SABAH NAMAZIMDA BAŞLAR”
İpsala’ya çok güzel hizmetler yaptığını ve mesaisinin sabah namazında başladığını vurgulayan Mehmet Kerman, İpsala’nın gündeminde olan organize sanayi konusunda ise şunları aktardı: “Belediyemizin devam eden inşaatlarını kontrol ettikten sonra belediyeye gelirim. Benim çalışma mesaim yoktur. Telefonum 24 saat açıktır. Sadece namaz vakti ve uçaktayken kapalıdır. Onun dışında tekrar kendilerine dönerim. İpsala’yı yıldızı parlayan bir ilçe yapacağım. Allah’a dua ettim. Bana şu İpsala’ya organize sanayiyi yapmadan ölüm nasip kısmet etme, gözüm açık gider. Ben ne pahasına olursa olsun yüce Rabbim destek verir, İpsala’ya 100 fabrika açılacak. 35 fabrika ile ön müracaat var. İstanbul’dan beni aradılar. Bir tanesi ilaç fabrikası kuracakmış. Bir tanesi tekstil kuracak, bir tanesi de yatırım için almak istedi. Kısmetse, belediyemizin mühendisleri ve Keşan Organize Sanayiyi yapan mühendis arkadaşımız var; onlardan da destek alarak resmi başvuruyu yaptık. Çalışma başladı. KTSO İpsala belediyesi ve Edirne Valiliği, İpsala’ya organize sanayi bölgesini kuracağız. Önümüzde bir seçim var. Bizi partimiz aday gösterirse, İpsalalı halkımız teveccüh gösterirse bir dönem daha devam edersek yeşil ve çevreci organize sanayi bölgesi olacak.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —