Tarih: 19.04.2019 10:09

Kerman, ”Halkın Takdirine İnancımız Sonsuzdur”

Facebook Twitter Linked-in

Seçimlerden sonra veda mesajı yayınlayan önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Kerman,” İpsala’yı tam yatırımlara yönelteceğimiz bir dönemde seçimleri kaybettik. Halkın takdirine inancımız sonsuzdur. Onun vereceği her görev bizim için kutsaldır” dedi.

31 Mart seçimlerinin belli olmasından ve devir tesliminin gerçekleşmesinden sonra sosyal medyadan veda mesajı yayınlayan önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Kerman, herkesten helallik istedi.

Kerman, açıklamasında şöyle dedi:

Sevgili Dostlarım, hemşerilerim..

04 Nisan 2014 tarihinde sizlerin oyları ile emanet ettiğiniz İpsala Belediye Başkanlığı görevini 10 Nisan 2019 tarihinde devrettik.

ANKARA’DA ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIK

5 yıl boyunca İpsala’mız için gece- gündüz demeden, mesai mefhumuna aldırmadan daha güzel bir İpsala için çırpındık durduk.

Ankara’da çalmadık kapı, Türkiye’de faydalanabileceğimiz ne kadar Belediye varsa, hepsine İpsala diye bir ilçenin olduğunu hatırlattık.

İpsala’yı tam yatırımlara yönelteceğimiz bir dönemde seçimleri kaybettik. Halkın takdirine inancımız sonsuzdur. Onun vereceği her görev bizim için kutsaldır.

Görev yaptığımız dönem içinde İlçemizin belli başlı sorunlarını bitirdik. Bundan sonrada İpsala için çalışmaya, üretmeye, düğünde ve cenazelerde olmaya, bayramlarda buluşmaya, toplum içinde olmaya devam edeceğiz, gayret göstereceğiz

Yeni seçilen Belediye Başkanımıza, Belediye Meclisi üyelerimize yeni görevlerinde başarılar dilerim.

HAKKINIZI HELAL EDİN

Gelinen noktada bizimle beraber yol yürüyen teşkilatımıza, partililerimize, gecesini gündüzüne katan gençlerimize, kadınlarımıza, duaları ile bizlere destek veren yaşlılarımıza kısacası emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Oyları ile destek veren, vermeyen, ortak sevdası İPSALA olan herkese; seçimlerin huzur içinde geçmesi için gece gündüz mesai yapan güvenlik kuvvetlerimize, seçim günü mesai harcayan tüm görevlilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Hakkınızı helal ediniz, benden yana helal olsun.

Allah razı olsun.”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —