Tarih: 29.03.2019 12:11

Kerman, Gövde Gösterilerine Devam Ediyor.

Facebook Twitter Linked-in

Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu ifade eden Kerman, ”Herkesin oyuna talibim ”dedi.

Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler seçimlerine 24 saat kala AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman’ın her konuşması, her mitingi gövde gösterisi şeklinde geçiyor.

Bayrambey ve Köprü Mahallesindeki konuşmalarında halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Kerman, 5 yıldır gerçekleştirdiği icraatları referans göstererek destek istedi. Seçimlere sayılı saatlerin kaldığını vurgulayan Kerman, ”halkımızın sağduyusuna inanıyorum ”dedi.

Bayrambey mahallesinde icraatlarını anlatan Kerman, İpsala’nın bölgenin yıldızı olacağını, iş ve aş imkânlarına kavuşacağını ifade etti. Yeniden seçilmesi halinde Organize Sanayi Bölgesini kurarak mutlaka 107 fabrika kuracaklarını ve işsizliğin kökünü kazıyacaklarını vurguladı.

KERMAN’LA DEVAM

Konuşması sık sık “En büyük başkan bizim başkan “sloganları ile kesilen Kerman, futbol takımı tutar gibi parti tutmanın bir mantığı olmadığı ifade ederek “Bir maçın telafisi olabilir ama bu seçimin telafisi 5 sene sonra olacak. İpsala’ya hizmet etmek için, hizmetlerin devamını sağlamak için herkesin oyunu istiyorum ”dedi.

5 yılda yapacağı icraatları sıralayan Kerman, konuşması ile büyük takdir topladı. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —