Tarih: 13.03.2019 09:20

Kerman,” Ankara’da Erdoğan, İpsala’da Kerman Var”

Facebook Twitter Linked-in

Köprü Mahallesini Ayağa Kaldırdı.

31 Mart seçimlerine tam gaz hazırlanan AK Parti önceki akşam Köprü Mahallesi ziyaret ederek gövde gösterisi yaptı.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeleri adayları, parti yöneticileri ve vatandaşlarla çarşı merkezinde tur atan AK Partililer daha sonra Köprü Mahallesinde sevgi gösterileri eşliğinde karşılandılar.

İşyerlerini ve kahveleri gezen Belediye Başkanı Mehmet Kerman, vatandaşlarla selamlaşarak davullar zurnalar eşliğinde konuşma yapacağı alana geldi.

Burada konuşan Kerman,5 yılda İpsala’nın sorunlarını çözmenin gayreti içinde olduklarını, çözemediği bazı sorunların kaldığını, önümüzdeki yıllarda bu sorunları çözeceklerini belirtti.

Kerman, Köprü mahallesinin ara yollarından henüz doğalgaz çalışması olmadığı için kilitli taş döşeyemediklerini, doğalgaz çalışmalarının biter bitmez hemen yapılacağını ifade etti.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Kerman, “Ankara’da Recep Tayyip Erdoğan, İpsala’da Mehmet Kerman var. Sizlerin desteğine inanıyorum. Benim için doğalgaz getiremez dediler ama şimdi İpsala doğalgaz kullanıyor. Kaplıca suyunu bulacağız sağlık turizmini geliştireceğiz. Seralar kuracağız. Karma Organize Sanayi Bölgesini getireceğiz. Geçen seçimlerde 4 fabrika sözü vermiştim. Şimdi Karma Organize Sanayi ile 107 fabrika sözü veriyorum” dedi.

Kerman’nın konuşmasından vatandaşlar omuzlara alarak sevgi gösterilerinde bulundular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —