Tarih: 21.09.2016 16:44

Kapucu Mahallesinin Sorunları Konuşuldu.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, dün Kapucu mahallesinin sorunlarını düzenlediği kahvaltıda mahalle sakinleri ile görüştü.

DSİ sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltıya Kapucu mahallesinde ikamet eden Belediye Meclisi Üyesi Ekrem Ege, Kapucu Mahallesi muhtarı Aydın Ediz, Çeltik Üreticileri Birliği Başkanı Sedat Balcılar ile mahalle sakinleri katıldı.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Kapucu Mahallemizin sorunlarını vatandaşlarımızdan dinliyor, birlikte çözüm yollarını arıyoruz. Her hafta bir mahallemizin vatandaşlarıyla bir araya gelerek mahallelerinde yaşanan sorunları dinleyerek, sorunları hep birlikte çözeceğiz” dedi.

Kapucu mahallesi muhtarı Aydın Ediz ise verimli bir toplantı olduğunu belirterek ”Bu hafta içerisinde kaldırım taşlarının dizileceği ve en kısa sürede asfalt çalışmasının başlama sözünü başkanımızdan aldık. Ayrıca bu toplantılarımız mahallemiz halkını her sokağı ve caddesinde yaşayan insanlarımızı sorunlarımızı daha çabuk ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabilmek için başkanımız davetlisi olarak buluşturmaya çalışacağız. Verimli çalışmalar yapabilmemiz için halkımızın ilgisi önemlidir.”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —