Tarih: 12.10.2018 09:51

Kalpakoğulları’nın Acılı Günleri…

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz hafta İstanbul Bahçelievler'deki özel bir hastanede, psikiyatri doktoru olarak görev yapan ve eski hastası tarafından tabancayla vurularak öldürülen 57 yaşındaki Fikret Hacıosman’ın İpsala’lı işadamları Tarık ve Adnan Kalpakoğlu’nun kuzenle

Geçtiğimiz hafta İstanbul Bahçelievler'deki özel bir hastanede, psikiyatri doktoru olarak görev yapan ve eski hastası tarafından tabancayla vurularak öldürülen 57 yaşındaki Fikret Hacıosman’ın İpsala’lı işadamları Tarık ve Adnan Kalpakoğlu’nun kuzenleri olduğu öğrenildi.

Aslen Yunanistan’ın Gümülcine şehrinden olan Tarık ve Adnan Kalpakoğlu’nun anne tarafından akrabalarından olduğu öğrenilen Fikret Hacıosman, Yaşanan saldırı sonrasında ameliyata alındığı yaşamsal fonksiyonlarının geri döndürülememesi nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Görev yaptığı Hastane tarafından yapılan açıklamada saldırı kınanırken, Hacıosman’ın cenazesi Küçükçekmece mezarlığında toprağa verildi.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Tarık Kalpakoğlu, Anne tarafından kuzen olan Fikret Hacıosman’ın vefatından dolayı çok üzgün olduklarını dile getirdi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —