Tarih: 19.08.2022 09:33

İyi Parti’nin Edirne’de İlçe Başkanlarını Ataması Bekleniyor.

Facebook Twitter Linked-in

Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü hazırladığı ilçe başkanları listesini genel başkan Meral Akşener’e teslim etti.

Edirne’de geçtiğimiz mayıs ayının başında İYİ Parti il, merkez ilçe ve tüm ilçe teşkilatlarının kapatılmasının ardından İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı görevine Eczacı, doktor ve hukukçu olan Serpil Tütüncü atanmıştı.

İl Başkanı atamasının ardından yeniden yapılanma dönemine giren İyi Parti Edirne teşkilatında gözler görev verilecek ilçe başkanlıklarına çevrilmişti.

Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü’nün il yönetim kurulu listesini bu hafta içerisinde açıklaması beklenirken, dün yaşanan sıcak bir gelişme ile Edirne il başkanı Serpil Tütüncü hazırladığı ilçe başkanları listesini İyi Parti Genel Başkanı Merak Akşener’e iletti.

Konu hakkında sosyal medyadan paylaşımda bulunan Edirne İyi Parti il başkanı Tütüncü; “İlçe başkanlarım ve yöneticilerimin listesini Genel başkanımız Meral Akşener’e sundum. Az kaldı.” dedi.

HASAN GEÇİT’LE DEVAM EDİLMESİ BEKLENİYOR.

 İlçe başkanlıkları ataması kapsamında İpsala’da eski başkan Hasan Geçit ile birlikte çalışma arzusu içerisinde bulunduğuna dair kulis bilgileri aldığımız İl Başkanı Serpil Tütüncü’nün bu hafta itibari ile İpsala İlçe Başkanı olarak Geçit’e genel başkanın onayının ardından görevi tebliğ etmesine kesin gözler bakılıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —