Tarih: 21.11.2022 10:16

İYİ Parti İlçe Başkanı Gülçin Gürkan Oldu

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İpsala İlçe Başkanlığı'nın 18 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilen olağan kongresinde, İlçe Başkanlığı'na Gülçin Gürkan seçildi.

Saat 10.00 sıralarında, İpsala Belediyesi Düğün Salonu’nda başlayan kongreye; İYİ Parti Edirne İl Başkanı Dr. Serpil Tütüncü, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ile partililer katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından  İstiklal Marşı'nın okunduğu ilçe kongresinde konuşan Tütüncü"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde ülkenin iyi ve  cesur insanları olarak iki kutup arasına sıkışmış halkımıza umut olmayı başardık. Biz de Edirne il ve ilçe teşkilatları olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Bir kadın il başkanı olarak İpsala ilçemizde de bir kadını, sevgili Gülçin başkanı görmekten son derece mutluyuz. Ayrıca İpsala ilçemizde siyasi partiler arasında başkan olarak görev yapacak ilk kadın ilçe Başkanının İYİ Parti’mizden olması da ayrı bir mutluluk nedenimiz." dedi.

Ünsal: "Bizler için tünelin sonundaki ışık artık daha parlak, daha büyük gözüküyor"

Daha sonra söz alan Ünsal, şunları söyledi; "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde 5. yılımızı kutladığımız şu günlerde milletin iktidarı için çıktığımız bu yolda finale gelmiş durumdayız. Bizler için tünelin sonundaki ışık artık daha parlak, daha büyük gözüküyor. Kimileri içinde aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor. Bu yorgun iktidar artık halkımıza umut olamıyor, dertlerine çare olamıyor; ülkenin umudu biz İYİ'ler ise halkımıza umut olmaya, dertlerine çare olmaya geliyoruz."

Gürkan: "Başarılı olabilmemiz, bizim gayretimiz kadar sizlerin desteği ve katkılarıyla mümkün olacaktır"

Yapılan kongrede İYİ Parti İpsala İlçe Başkanlığı'na seçilen Gürkan da şunları kaydetti; "Partimizin iyi ve cesur insanları ülkemizi içinde bulunduğu ucube sistemden kurtaracak ve daha adaletli daha güçlü bir Türkiye’yi yeniden inşa edecek, liyakatı esas alan, kutuplaştırma yapmadan toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak kadrolarımız ile millet biz çağırıyor. Halkımızla el ele, gönül gönüle daha yaşanır bir Türkiye için yorulmadan çalışacağız. Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımla birlikte, İYİ Parti’nin  tüzüğü, değerleri ve amaçları doğrultusunda görevimizi yerine getirmeye çalışacağız. Başarılı olabilmemiz, bizim gayretimiz kadar sizlerin desteği ve katkılarıyla mümkün olacaktır."

Haber Merkezi

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —