Tarih: 22.01.2021 16:39

İstihdam Kursu Sizi Bekliyor

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, tarafından başlatılan ”İpsala’da İstihdamı Arttırma Projesi” kapsamında çalışmalar devam ediyor.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör`ün koordinasyonunda başlatılan Belediyelerimizin destek verdiği "İpsala'da İstihdam Seferberliği" Projesi kapsamında, ilk defa Esetçe Beldemizde başlatılan İş-Kur destekli ve İstihdama yönelik olan “Tekstil Sektörü İçin Sanayi Tipi Dikiş Makinesi Kullanımı Kursu” bugün İpsala Merkezde de başladı.

Bu kapsamda İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör ve Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, İpsala Belediyesinin pazaryerinde tahsis ettiği kurs salonlarını inceleyerek, kursları başlattı. İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, ziyaretinde şunları aktard;"Parasal yevmiye destekli kurslarımızı başarı İle bitiren kursiyerlerin ilçemizdeki tekstil sektöründe istihdam edilmesi ve ilgili kurslarımızın yıl boyunca merkez, beldeler ve köylerde devam etmesi planlandı. İstihdama yönelik bu projeye önem veriyoruz, kurslara destek veren başta belediye başkanlarımız olmak üzere tüm fabrikalarımıza teşekkür ederiz"diye belirtti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —