Tarih: 09.02.2024 10:41

İşte AK Parti’nin ilçe Belediye Başkan Adayları

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti, Edirne’de 8 İlçe ve 7 Belde Belediye Başkan Adaylarını, yoğun katılımla gerçekleşen aday tanıtım toplantısıyla açıkladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir tarafından ilçe ve belde Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Kandemir, açıklanan adayları ve ilçe teşkilatlarını da tek tek sahneye davet ederek kol kola poz verdi.
İŞTE İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI
Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, Havsa Belediye Başkan Adayı Aydın Balkan, Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Mustafa Ravalı, İpsala Belediye Başkan Adayı Mehmet Kerman, Enez Belediye Başkan Adayı Abdullah Bostancı, Lalapaşa Belediye Başkan Adayı İsmail Arslan ve Meriç Belediye Başkan Adayı Yunus Atay olarak açıklanırken, Süloğlu Belediye Başkan Adayı için de AK Parti Genel Merkezi kararı beklendiği öğrenildi.
BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI DA AÇIKLANDI
İpsala Esetçe Belediye Başkan Adayı Cemal Deniz, İpsala Yenikarpuzlu Belediye Başkan Adayı Ufuk Atalay, Keşan Beğendik Belediye Başkan Adayı Ferat Gülver, Keşan Yenimuhacir Belediye Başkan Adayı Mustafa Türker, Meriç Küplü Belediye Başkan Adayı Ahmet Dalga, Meriç Subaşı Belediye Başkan Adayı Göksel Tüfekçi ve Uzunköprü Kırcasalih Belediye Başkan Adayı Samet Ertaş olarak açıklandı. Adem Batuhan SEVER




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —