Tarih: 17.06.2019 09:01

“İstanbul’u Alacağız”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti’nin Trakya Teşkilatları İstanbul’a, Akın Etti.

AK Parti’nin Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli teşkilatları Cumartesi-Pazar günü İstanbul’a, akın ettiği öğrenildi.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe ile ilçe başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belediye Başkanları ile çok sayıda partilinin katıldığı ziyarette Küçükçekmece ilçe başkanı Avukat Mustafa Korkut’un hazırladığı plana göre çalışma yürütüldü.

İpsala’dan önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Kerman ile İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Özçifçi’nin hazır bulunduğu çalışmada İpsalalılar Derneği ziyaret edildi. Vatandaşla bire bir temasın yapıldığı çalışmalar hakkında bilgi veren Kerman, ”Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Trakyalılar olarak İstanbul’da ulaşmadığımız görüşmediğimiz kimse kalmayacak ”dedi.

İLKDOĞMUŞ, BUGÜN GİDECEK.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,23 Haziran seçimleri için çalışmalara destek vermek üzere bugün İstanbul’a, gideceğini açıkladı.

İlkdoğmuş,” 23 Haziran İstanbul Seçimlerinde oy kullanmak isteyen ve İstanbul Seçmeni olan akraba, eş, dost ve yakınlarınızın karayolu, havayolu, denizyolu ve demiryolu gidiş/dönüş ulaşımları partimiz tarafından sağlanmaktadır. İstanbul seçmeni olan akrabalarınızı bu yönde bilgilendirmenizi önemle rica ederiz. Detaylı bilgiyi İl Ve Merkez İlçe Başkanlığı irtibat 0 284 213 69 00 ve 4442544 hatlı telefon numaralarından veya ilçe başkanlıklarımıza başvurarak alabilirsiniz.” dedi. Haber Merkezi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —