Tarih: 27.11.2020 15:47

İpsala’ya 2 milyon 400 bin liralık yatırım geliyor

Facebook Twitter Linked-in

Edirne İl Genel Meclisi İpsala üyeleri İsmail Aliş, İsmet Özçiftçi ve Hüseyin Filiz yaptıkları ortak açıklamada; İl Genel Meclisi’nde kabul edilen 2021 bütçesinde İpsala’ya toplamda 2 milyon 400 bin liralık yatırım yapılacağını söylediler.

Edirne İl Genel Meclisi İpsala üyeleri İsmail Aliş, İsmet Özçiftçi ve Hüseyin Filiz yaptıkları ortak açıklamada; İl Genel Meclisi’nde kabul edilen 2021 bütçesinde İpsala’ya toplamda 2 milyon 400 bin liralık yatırım yapılacağını söylediler.

CHP’li Üye İsmail Aliş, AKPartili üyeler İsmet Özçiftçi ve Hüseyin Filiz, kasım ayı bütçe görüşmelerinin tamamlandığını, Edirne İl Özel İdaresi 2021 Mali Yılı Yatırım Programının mecliste oy birliği ile kabul edildiğini kaydederek şunları söyledi: “Edirne il Genel Meclisinden İpsala’lı meclis üyeleri olarak hep birlikte hareket ederek ilçemize daha fazla yatırımın gelebilmesi için çalıştık ve bunun neticesini kat kat fazla aldık. Geçen yıl ilçemize yaklaşık 250 bin liralık yatırım yapılırken bu sene meclisten geçen yatırım bütçesinde toplam 2 milyon 400 bin lira ilçemize yatırım gelmesini sağladık. Tüm bütçe oy birliği ile geçerken Edirne İl Özel İdaresi bütçesi için 85 milyon bütçe dışı 131 milyon 600 bin olmak üzere toplamda 216 milyon 600 bin program bütçesi onaylanmış oldu.”

İpsala’lı İl Genel Meclis üyeleri, özellikle yıllardan beri tamamlanmayan İpsala Turpçular Köyü-Hacıköy yolunun da bu sene tamamlanacağını ve ayrıca İpsala’ya yapılacak yatırımların; 1. kat asfalt, 2. kat asfalt sathi kaplama, stabilize yol bakımları, ishale hattı yenilemeleri, su deposu yapımlarının gerçekleşeceğini sözlerine eklediler.

(Haber Merkezi)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —