Tarih: 18.05.2022 09:05

İpsala’ya 100 Dönümlük Araç Parkı

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Sınır Kapısı’nın yanına yapılan TIR parkında sürücüler, sırası gelene kadar vaktini rahatça ve dinlenerek geçirebilecek.

TIR parkında oluşturulacak sosyal alanlarda market, kafeterya, lokanta, yöresel ürünler pazarı, mescit, berber, döviz bürosu, duş alanları ve çamaşırhane yer alacak. İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, Tır Parkı Yapım Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

Sosyal donatı alanlarıyla tır şoförlerine ve gurbetçilere bekleme alanlarında konforlu bir hizmet verecek, yaklaşık 100 dönümlük araziye 300 tır ve 100 küçük araç alacak şekilde park alanı oluşturulan alanı gezen Güngör, çalışmaların hızlandırılmasıyla ilgili tır parkında devam eden çalışmaları yerinde inceleyip yetkililerden bilgi aldı.

Güngör, ”Yaklaşık 100 dönümlük araziye 300 TIR ve 100 küçük araç alacak şekilde park alanı oluşturuyoruz. Altyapı ihalesi yapıldı ve yaklaşık 1 ay içesinde altyapısı tamamlanacak. Ayrıca sosyal donatı alanları da yapılacak. 20 personel, TIR şoförlerine ve gurbetçilere hizmet verecek” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —