Tarih: 16.12.2016 17:25

İpsalasporun Dayanışma Gecesi Yapıldı.

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Süper Amatör kümenin lideri İpsalaspor yararına düzenlenen dayanışma ve yardımlaşma gecesi dün akşam DSİ sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

İpsalasporun tarihinin anlatıldığı slayt gösterisi ile başlayan programın açılış konuşması kulüp başkanı Deniz Akalın tarafında yapıldı.

TERÖRÜ LANETLEDİ.

Konuşmasına İpsalaspor ailesi olarak terörü lanetlediklerini ifade ederek başlayan Akalın, ”şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz ”dedi.

6 yıldır görevde olduklarını, bu görevi hakkı ile yerine getirmek için gece- gündüz çalıştıklarını vurgulayan Akalın, ”Biz gençlerimizi spora teşvik etmek için yaş kategorilerini 11—13-14-16 şeklinde küçülttük.2 yıldır kapalı olan satranç takımımızı çok değerli hocaların çabaları ile yeniden hayata geçirilmektedir” dedi.

FEDERASYONA GÖNDERME YAPTI.

İpsalaspor kulüp başkanı Deniz Akalın, konuşmasının bir bölümünde Türkiye Futbol Federasyonunu eleştirerek “amatör kulüpleri elinin tersi ile itmiş, yardım yapmayı bir kenara bırakın her yıl farklı şekillerde kulüplerimizden para almaktadır. Milyon dolarların cirit attığı kim sorarsa adına futbol dedikleri bu para oyununun içinde İpsalasporumuz siz sporseverler sayesinde ayakta durmaktadır” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ.

Akalın konuşmasının son bölümünde futbolculara, yöneticilere, seyircilere ve İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir ile İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’a teşekkür etti.

KERMAN,”İPSALASPORUN YANINDAYIZ”

Yemekte söz alan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsalaporun bu sezon çok başarılı maçlar çıkardığını ifade ederek “zor şartlar altında mücadele eden İpsalasporu sonuna kadar desteliyoruz. Asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

ALİ ÜREDİ’YE TEŞEKKÜR

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsalalı olup ta İstanbul’da ikamet eden Ali Üredi’nin gönderdiği spor malzemelerini İpsala spor kulübü başkanı Deniz Akalın’a verdi. Kerman, Üredi’ye teşekkürlerini iletti.

Dayanışma yemeği Müftü Vekili Kadir Kınık’ın yaptığı yemek duası ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —