Tarih: 12.12.2018 13:45

İpsalaspor,Şampiyonluk Peşinde…

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Süper Amatör kümenin şampiyonluk kovalayan ekibi İpsala spor kendi saha seyircisi önünde rakibini yenerek yoluna devam etti.

Edirne Süper Amatör kümenin şampiyonluk kovalayan ekibi İpsala spor kendi saha seyircisi önünde rakibini yenerek yoluna devam etti.

Maç Sonu açıklamada bulunan İpsala Spor Yönetim Kurulu 2.Başkanı Hüseyin Seren;” bu gün iyi bir futbol ortaya koyduk; koşan, basan, pres yapan ve ev sahibi takımın nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynayan bir oyun sergiledik. Rakibimize karşı çok üstün olmamıza rağmen, aradığımız golü bir türlü bulamadık ve buda biraz futbolcu kardeşlerimizde telaş yarattı. Ancak bazen çok istersen bunun karşılığını alıyorsun ve bizde bu kazanma inatçılığımızın sonuncunda 85.nci dakikada Mehmet kardeşimin attığı şık gol ile 3 puana aldık.

 Bu gün canı gönülden oynayarak sahaya ruhlarını yansıtan futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Ayrıca maça gelerek futbolcularımıza ve bizlere destek veren Kaymakamımız sayın Eniz Aslantatar ve Belediye Başkanımız sayın Mehmet Kerman'a teşekkür ediyorum.

 Bu hafta deplasmanda Keşan 1959 Spor ile saat: 14:00'te Keşan Atatürk Stadı Sentetik sahasında karşılaşacağız. Bu maçımızı da Allah'ın izniyle kazanıp yolumuza 3 puan ile devam etmek istiyoruz.”dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —