Tarih: 31.01.2017 09:56

İpsalaspor'dan Hakem İsyanı

Facebook Twitter Linked-in

Tuncaspora 4-1 yenilen İpsalaspor yöneticileri maçı yöneten hakemlere isyan etti.

Maç sonu açıklamalarda bulunan İpsala Spor Yönetim Kurulu 2.nci Başkanı Hüseyin Seren; bu gün zor bir maça çıktık önemli eksiklerimiz vardı, maçın başında erken gol yedik hemen cevap verdik maçın kontrolüne elimize aldığımız anda maalesef kasıtlı bir şekilde hakem maçı bizden alıp rakibe hediye etti. maç 1-0 iken kazandığımız penaltı da en az sarı kart vermesi gerekirken kart dahi vermedi, hemen akabinde Hakkı ile ceza sahası içinde yakaladığımız pozisyonda yapılan sert müdahaleye dışarı da diyerek hem penaltıyı hem de yine kartı kullanmayarak tavrı ortaya koydu. Ayrıca özellikle tam 90 dakika bir saniye durmadan futbolcu kardeşlerimize ağzımıza dahi almaya utanacağımız küfürler, hakaretler edildi, en son tribün önünde hakem ile Erkan kardeşimiz beraber dururken erkan kardeşimize öyle ağır küfürler edilirken hakem kılını dahi kıpırdatmadı, oysaki düdüğü çalıp görevli polislere uyarıda bulunmalıydı. İpsala da oynanan maçlarda ufak bir kötü tezahüratta hemen hakemler tribünlere polis gönderip müdahale ediyor biz bu ayrımcılığa karşıyız, ben bu olaydan sonra saha girip hakeme neden müdahale etmiyorsun polisleri niye saha içinde oturtuyorsun görevini yap dediğim için beni de tribüne gönderdi.

Yazık 2 haftadır tarafımıza kasıtlı bir şekilde hakemler yönetim sergiliyor maçı katletti hakkımızı yedi ancak daha lig yeni başladı yine İpsala'mızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.

Önümüzdeki hafta İpsala'da havsa Birlik Spor ile oynayacağımız maça bütün taraftarımızı takımımıza sahip çıkmak için tribünlerimize davet ediyorum.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —