Tarih: 21.12.2016 09:12

İpsalaspor?da liderlik sevinci

Facebook Twitter Linked-in

Süper Amatör Murat Kayasöken sezonun liderlik yeniden el değiştirdi. Osmanlı ile evinde 1-1 berabere kalan Tuncaspor liderliği Keşan 1959 takımını 3-0 yenen İpsalaspor’a kaptırdı.

 Edirne Murat Kayasöken Süper Amatör liginde mücadele eden İpsala Spor, Keşan Spor 1959’u 3-0 yenerek bir hafta aradan sonra yeniden liderlik koltuğundaki yerine oturdu.

18 Aralık Pazar günü 9. Haftası oynanan Edirne Murat Kayasöken Süper Amatör liginde yoluna namağlup şekilde devam eden İpsala Spor, geçtiğimiz hafta Tunca Spor’a devrettiği liderliği bir hafta aradan sonra yeniden aldı.

 Pazar günü oynanan müsabakaların ardından oynadığı 9 maçın 6’sından galibiyetle ayrılan 3 maçı ise beraberlikle tamamlayan İpsala spor, oynadığı karşılaşmalarda rakip filelere gönderdiği 26 gole karşılık kalesinde gördüğü 12 golle 21 puan toplayarak bir hafta aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

 İpsala Spor Yönetim Kurulu 2.Başkanı Hüseyin Seren maç sonu yaptığı açıklamada maçın başından sonuna kadar rakipleri karşısında çok üstün ve başarılı bir mücadele sergilediklerini ifade ederek “Oyuncu  kardeşlerimiz futbolun laf ile para ile değil, yürek ve gönülden oynandığını herkese gösterdi. Hocamızın verdiği direktifleri harfiyen yerine getiren futbolcu arkadaşlarımı ve teknik direktörümüz, kardeşim Osman Erden'i canı gönülden tebrik ederim. Maç boyunca bir dakika dahi durmadan, takımını destekleyen taraftarımıza da ayrıca teşekkür ederim. Bu hafta ayrıca takımımız bu galibiyet ile tekrar liderliğe yükselmiş oldu.  Gelecek haftalarda da kazanarak bu yerimizi korumak istiyoruz.

Haftaya 18 Kasım Kurtuluş  Spor ile Uzunköprü'de karşılaşacağız. İnşallah Allah'ın izniyle bu maçımızı da alıp yolumuza galibiyetler ile devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

İpsala Spor Teknik Direktörü Osman Erden ise, sergiledikleri performanstan dolayı futbolcularını kutladığını dile getirerek, “Futbol yürek işidir laf ile değil sahada oynanır. Bugün bunu gösteren tüm oyuncularımızı tebrik ediyor, onlarla gurur duyuyorum. Bizi yalnız bırakmayıp destekleyen İpsala halkına da ayrıca çok teşekkür ederim” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —