Tarih: 17.04.2019 09:13

İpsalaspor’a, Destek Sözü

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Süper Amatör kümede çıkardığı başarılı maçlarla sezonu 3.ncü olarak tamamlayan İpsalaspor’a, gelecek sezon için destek sözü geldi

Edirne Süper Amatör kümede çıkardığı başarılı maçlarla sezonu 3.ncü olarak tamamlayan İpsalaspor’a, gelecek sezon için destek sözü geldi.

İpsalaspor Kulübü Başkanı Deniz Akalın ve yönetim kurulu ile teknik çalıştırıcı Osman Erden, İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar’ı, makamında ziyaret ederek 3.ncülük kupasını takdim ettiler.

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, İpsalaspor'un süper amatör kümede büyük bir başarıya imza attığını ifade ederek emeği geçen herkesi kutladı.

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, gelecek sezon İpsalaspor'un şampiyon olacağına inandığını kaydederek desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

ÜNSAL’DA DESTEK SÖZÜ VERDİ

İpsalaspor Kulübü Başkanı Deniz Akalın ve yönetim kurulu ile teknik çalıştırıcı Osman Erden, daha sonra İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’ı, İpsala Belediye Düğün Salonunda toplantı sırasında ziyaret ederek 3.ncülük kupasını takdim ettiler.

Ünsal, ”Süper amatör ligde sezonu 3. Olarak tamamlayan Ipsalasporumuzun değerli Başkanı Deniz Akalın ile yönetim kurulu ve hocamız Osman Erden 3. lük kupası ile ziyaretimize geldiler. Gelecek sezonu şampiyon olarak tamamlamak ümidi ile başarılar diliyorum” dedi. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —