Tarih: 25.10.2017 15:45

İpsalaspor Yıldırım’la Berabere Kaldı.

Facebook Twitter Linked-in

Haftaya Edirne deplasmanında Karaağaç Karlıova ile saat: 14:00'te karşılaşacağız, bu maçı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz.

İPSALA SPOR KADROSU

1- Erhan Kaban(C) 2- Berkay Bilir(50) 3- Mert Gündoğar 4- Emin Ertekin 5- Güven Akın 6- Hüseyin Kurt 7- Samet Şahin 8- Süreyya Doğan 9- Hakkı Çelebi(75) 10- Osman Karabulut 11- Özgen Çakır(70)

YEDEKLER

12- Erdal Dağ 13- Olcay Gündoğdu 14- Murat İnanç 15- Volkan Savrın 16- Can Tere 17- Ersen Adalı

Maç sonunda açıklamada bulunan İpsala Spor Yönetim Kurulu 2.nci başkanı Hüseyin Seren; bu hafta kendi sahamızda Yıldırım Spor ile karşılaştık. Maça iyi başladık talihsiz bir gol yedik bu gole hemen cevap verip maçı 1-1 getirdik. İkinci yarıda da çok net pozisyonlar bulduk bunları gole çeviremedik. Kendi sahanda ve bir maçta bu kadar çok pozisyona girip gol atamıyorsak kendimizi sorgulayıp, eksiklerimizi bulup çözüm üretmeliyiz, bu çözümü de hocamız muhakkak bulacaktır. Bir de talihsiz bir olay yaşadık Osman kardeşimizin maçın sonlarına doğru yaşanan hava topu pozisyonda yere düşerek sol el bileğini kırıldı. Osman kardeşimize acil şifalar diliyor en kısa zamanda aramıza dönmesini temenni ediyorum. 

Haftaya Edirne deplasmanında Karaağaç Karlıova ile saat: 14:00'te karşılaşacağız, bu maçı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —