Tarih: 10.04.2017 13:19

İpsalaspor Süper Ligi 3.Bitirdi.

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Süper Amatör Ligi’nin 2016-2017 sezonu, dün oynanan karşılaşmalar ile sona erdi.

Kendi sahasında DSİ spor ile mücadele eden İpsalaspor, Edirne Süper Amatör Ligi’nin 2016-2017 sezonunu 3.ncü bitirerek kupayı aldı. Takım kaptanı Erhan’ın ellerinde havaya kalkan kupa İpsala’da sevinçle karşılandı.

AKALIN TEŞEKKÜR ETTİ.

İpsalaspor kulübü başkanı Deniz Akalın, kısa bir teşekkür mesajı yayınladı. Akalın mesajında ”Acısıyla tatlısıyla berbat hakem hataları ile bir yılı daha geride bıraktık. Süper amatör ligte 3üncülük başarısı gösterip kupamızı aldık. Tüm futbolcu kardeşlerimi ve onları yöneten Osman Erden hocamızı canı gönülden kutluyorum. Yüreğinize sağlık aslanlarım. Bizden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen belediye başkanımız Sayın Mehmet Kerman'a ve yağmur çamur demeden bizim arkamızda duran taraftarımıza da sonsuz teşekkür ederim.” dedi.

KERMAN, TEBRİK ETTİ.

Edirne Süper Amatör Ligi’nin 2016-2017 sezonunun son maçında İpsalaspor’u sahada yalnız bırakmayan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman,”Ipsalasporumuzun Edirne Süper Amatör Ligi'nde 3.oluşunun sevincine ortak oluyoruz. Tebrikler Ipsalasporum.. İpsalaspor Kulübü yöneticilerine, sporcularımıza ve ipsalaspor taraftarımıza bize bu sevinci yaşattığı için teşekkürler” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —