Tarih: 05.12.2018 09:03

İpsalaspor Şampiyonluk Peşinde!

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Süper Amatör Lig’de mücadele eden İpsalaspor, şampiyonluğu kovalıyor.

2018/2019 sezonuna güçlü transferlerle şampiyonluk umudu ile başlayan İpsalaspor ligin 7.haftasında deplasmanda karşılaştığı Yeniimaretspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 18’e çıkardı ve lider Osmanlıspor’un ardından ikinci sıradaki yerini korudu.

Grupta lider Osmanlıspor da 18 puan ve averajla liderliğini sürdürüyor.

İpsalaspor Başkanı Deniz Akalın, 2018/2019 sezonunda şampiyonluğa inandıklarını belirterek “Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarlarımızın ve tüm İpsalalıların desteğiyle önce grupta şampiyonluğu ardından da oynayacağımız baraj maçını kazanarak BAL’a çıkmayı hedefliyoruz. Bu iddiamızı da sezon sonuna kadar sürdüreceğiz.” dedi.

Maç Sonu açıklamada bulunan İpsala Spor Yönetim Kurulu 2. Başkanı Hüseyin Seren; bu gün deplasmanda güçlü rakibimiz Yeni İmaret Spor'u 3-0 gibi net bir skorla yendiğimiz için çok mutluyuz. Maç boyunca deplasmanda olmamıza rağmen rakibimize oyunumuzu kabül ettirdik ve rakibimizden çok üstün oyun sergiledik. Oyun güzel mücadele güzel ve tabi ki skorda güzel olunca mutlu oluyoruz. Grubumuzu averaj ile 2nci sırada bulunuyoruz. İnşallah sezon sonu bu mücadelemizin karşılığında şampiyonluğu göğüslemek istiyoruz. Bu gün oynanan oyundan ve mücadeleden dolayı futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum ayrıca İpsala Belediye Başkanımız sayın Mehmet Kerman'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki hafta 09 Aralık Pazar günü kendi sahamızda saat: 14:00'te Yıldırım Spor ile karşılaşacağız. Allah'ın izniyle bu maçımızı da kazanıp yolumuza 3 puan ile devam etmek istiyoruz. Bütün seyircilerimizi maçımıza gelerek takımıza destek olmaya davet ediyorum.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —