Tarih: 07.12.2016 17:31

İpsalaspor liderliğini korudu

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz hafta evinde oynadığı maçta Saraçhanespor'u 3-2 mağlup ederek liderliği 18 Kasım'dan devralan İpsalaspor Süper Amatör Lig'in 7.haftasında deplasmadna karşılaştığı Yıldırım GB'ni de 4-2 mağlup etmeyi başararak liderliğini devam ettirdi.

Maçın ilk dakikalarında pozisyon bulan taraf Yıldırım GB oldu. Muhammet'in çektiği şut İpsala kalecisi Erhan'ın ellerinde kaldı.

Ardından İpsalaspor'un golü geldi. Serbest vuruş kazanan İpsalaspor'da topun başına geçen Erkan şık bir vuruş ile topu 90'la buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Muhammet'in kullandığı korner atışında Yıldırım GB tehlike yarattı ama İpsalaspor savunması goleizin vermedi.

Gelişen Yıldırım GB atağında İpsalaspor ofsayt taktiği yapmak istedi ama tutmadı. Kendini İpsalaspor savunması arasında unutturan Hasan bir anda topla buluşarak topu Erhan'ın solundan ağlarla buluşturarak skora eşitlik getirdi 1-1.

Satnra yapmak için orta sahaya gelen İpsalasporlu oyunculardan Erkan topu direk kaleye gönderdi ve enteresan bir golle İpsalaspor bir kez daha öne geçti 2-1.

Bu golden sonra gol bulma sırası Yıldırım'daydı. İbrahim İpsalaspor ceza sahası içinde düşürülünce Yıldırım GB penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Can takımına bir kez daha eşitlik kazandırdı 2-2 ve ilk yarı da bu skorla sona erdi.

İkinci yarı da bir penaltı daha oldu. Bu kez penaltıyı kazanan taraf İpsalaspor'du. Hüseyin ceza sahası içinde düşürülünce kazanılan penaltıyı Süleyman kullandı ve İpsalaspor bir kez daha öne geçti 3-2.

Henüz 2 dakika olmuştu bir penaltı daha oldu. Bu kez penaltıyı kullanacak olan taraf Yıldırım GB idi. Can topun başına geçti ama İpsalaspor kalecisi Erhan bu kez gole izin vermedi.

Yıldırım GB'den Ali Berk önüne düşen topa rövoşata denemesi yaptı ama başarılı olamadı. Zaman zaman iki takımın da sert oyunu nedeniyle maç birçok kez durdu.

Yıldırım GB beraberlik için etkisini artırmaya ve pozisyon bulmaya devam etse de bir türlü istediğini bulamadı. İpsalaspor defansı sık sık boşluklar verse de Yıldırım GB forvetleri bir türlü gol fırsastı yakalayamadı.

Maçın sonucunu belirleyen gol Hüseyin'den geldi ve İpsalaspor 4-2 öne geçti. kalan bölümde başka gol olmayınca maç 4-2 İpsalaspor üstünlüğünde sona erdi.

Yıldırım Gençlerbirliği: Recep, Furkan, Kemal, Serdar, İbrahim, Mustafa, Hüseyin, Can, Ali Berk, Muhammet, Hasan

İpsalaspor; Erhan, Berkay, Kadir, Emin, Mert, Süreyya, Süleyman, Hüseyin, Güven, Erkan, Özgen

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —