Tarih: 21.03.2018 15:30

İpsalapor Anafartlarspor’u Ateşe Attı.

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Süper Amatör Ligin en önemli takımları arasında yer alan İpsalaspor bu hafta İpsala’da kendi evinde ağırladığı Keşan Anafartalar’ı 4 – 2 yendi.

Edirne Süper Amatör Ligin en önemli takımları arasında yer alan İpsalaspor bu hafta İpsala’da kendi evinde ağırladığı Keşan Anafartalar’ı 4 – 2 yendi.

Bu sonuçla Anafartalar ligde kalmayı mucizelere bıraktı. İpsalaspor oldukça ortaya koyduğu dirençli ve istekli futbol ile 3 puanı almayı başardı. İpsalaspor bu hafta aldığı galibiyetle ligi 5’inci sırada bitirmeyi garanti altına almış oldu. İpsalaspor’un gollerini Hüseyin Kurt(2) Samet Şahin ve Ersel Adalı’dan gelirken Anafartalar’ın gollerini Emre Can ve İsmail’den geldi.

Maç sonunda açıklamalarda bulunana İpsala Spor Yönetim Kurulu 2. Başkanı Hüseyin Seren; Bu hafta düşme hattında bulunan diğer rakibimiz ile mücadele ettik, rakibimizin şiddetle puana ihtiyacı vardı ama kalitemiz ve oyuncularımızın yüksek performansı ile sahadan 4 -2 galip ayrıldık. Maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar çok üstün bir oyun sergileyerek rakibimizden çok fazla pozisyon bularak oyun üstünlüğünü de alarak haklı bir galibiyet aldık. Belki yakaladığımız net pozisyonları gole çevirebilseydik daha farklı bir sonuç alabilirdik. Son 2 haftasına girdiğimiz 2017- 2018 sezonunda karakterlerinden ve performanslarından ödün vermeyen futbolcu kardeşlerimi ve Osman hocamızı tebrik ediyorum. Ayrıca yeni evlatları olacağını öğrendiğimiz futbolcumuz Hüseyin Kurt ve eşi Aylin Kurt kardeşlerimizi de İpsala Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak tebrik ediyoruz.

25 Mart Pazar günü kendi sahamızda yine bir diğer kümede kalma mücadelesi veren Saraçhane Spor ile saat: 14:00'te karşılaşacağız. Allah'ın izniyle bu maçımızı da kazanıp ligi üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. Bütün İpsala Spor sevdalılarını maçımıza davet ediyorum.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —