Tarih: 04.10.2019 08:44

“İpsala’da okullarımız CANlanıyor “Projesi Bugün Başlıyor.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Anadolu Lisesi Gönüllüler Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan, “İpsala’da okullarımız CANlanıyor" adlı proje,4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde faaliyete geçiyor.

 Okul müdürü Erdem Mısırlı ve Almanca Öğretmeni Süha Kemal Caba tarafından yönetilen projeyle, İpsala bünyesindeki okulların en az birer sokak hayvanı sahiplenmesi, bu canlılara mama ve şu kapları temin edilmesi ve aşılarının yapılıp, küpelerinin takılması gerçekleşecek. İpsala Kaymakamlığı, İpsala Belediyesi, İpsala Tarım Müdürlüğü ve İpsala Jandarma Komutanlığının bizzat destek verdikleri bir proje ile çocuklara hayvan sevgisinin benimsetilmesi de amaçlanıyor. Okul müdürü Erdem Mısırlı:40 adet şu be 40 adet mama kabı temin ettik, bu kaplara logolar yaptırdık. Afişler hazırlardık ve İpsala’mızın farklı bölgelerine astık. Tüm İpsala’nın bu konuya duyarlı kalacağından şüphem yok diyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Almanca öğretmeni Süha Kemal Caba da: Bu proje ile İpsala merkez ve köylerindeki 18 okula mama ve su kapları konulacak. Yine İpsala merkeze bu kaplardan yerleştireceğiz. Çok önemli bir adım da, bu canlıların aşılanıp, cinsiyetlerine göre küpelenmeleri olacaktır. Haytap başta olmak üzere birçok dernek nu projemize yakın ilgi ve destek göstermiştir Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —