Tarih: 13.06.2022 14:03

İpsala’da İçme Suları ile Kahveler Denetlendi.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Toplum Sağlığı Merkezi Çevre Sağlığı Birimi tarafından İpsala Merkez, belde ve köylerindeki içme suları ile kahveler denetlendi.

İpsala Toplum Sağlığı Merkezi Çevre Sağlığı Birimi tarafından içme ve kullanma sularının kalitesini izleyerek gerekli standartlarda tutmak ve olası sağlık risklerini önlemek amacıyla İpsala merkez, belde ve köylerinde “İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik” gereğince tespit edilen toplam 26 odak noktadan düzenli olarak alınan su numuneleri İstanbul ve Edirne Halk Sağlığı Laboratuarlarında incelenmekte olup ilçemizde bulunan su kaynaklarının düzenli olarak sıhhi denetimleri yapıldığı ifade edildi.

Bu hafta içerisinde yapılan denetimler kurumda görev yapan Sağlık personeli tarafından gerçekleştirildi.

İpsala Toplum Sağlığı Merkezi Çevre Sağlığı Birimi tarafından vatandaşların tütün ürünlerinin zararlarından korumak adına işyerlerinin kapalı alanlarında tütün ve tütün mamullerinin kullanımına yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Bu hafta içerisinde yapılan denetimler sırasında Vatandaşların kapalı alanda tütün ve tütün mamullerini kullanmadıkları tespit edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —